"Uw data veilig en versleuteld in
ons datacenter in Nederland"

"Je eigen harde schijf altijd online bij de hand met FritsDrive"

Arrow
Arrow
Slider

Wij zijn Frits!

Wij zijn Frits. Een onderneming die als doel heeft om kwalitatief goede, betaalbare en betrouwbare IT diensten aan te bieden. De focus ligt daarbij op het midden en kleinbedrijf, waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Naast de Online Backup dienst heeft Frits ook andere webdiensten als europeseincassoservice.nl en vergelijkonlinewerkplek.nl. Wij kunnen onze kennis van veilige webapplicaties ook voor uw organisatie inzetten.

Wij hechten enorm veel waarde aan de beveiliging en privacy van uw gegevens. Daarom hebben we ervoor gekozen dat onze eigen backup- en webservers in Nederlandse datacenters staan en niet in Amerika. Hierdoor zijn de kosten wellicht iets hoger maar dan weet u wel zeker dat uw data en uw bedrijfsgevoelige gegevens veilig uit handen van buitenlandse instanties zijn.

Bij Frits houden we van transparantie en geven we altijd inzicht in onze werkwijze. U krijgt altijd vooraf een prijsopgave zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. We houden van eerlijkheid en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Bent u niet tevreden? Laat het ons direct weten!

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, misschien kunnen wij u alsnog van dienst zijn.
De backupsoftware van Frits is erg makkelijk te installeren. Ook toen ik vragen had over de installatie werd ik snel geholpen.
J. ten Brink Privé gebruiker
Een backup van mijn belangrijke data geeft mij een veilig gevoel!
P. den Hartog Zakelijke gebruiker
Ik kan nu heel eenvoudig grote bestanden uitwisselen met mijn partners zonder gebruik te maken van buitenlandse filesharing diensten. Een grote plus voor onze betrouwbaarheid!
K. Prins Zakelijke gebruiker

Online Backup as a Service

Eenvoudig

Eenvoudig dagelijks een backup maken van geselecteerde belangrijke folders en bestanden

Veilig verzenden

De data wordt via een afgeschermd verzonden via het internet

Data recovery online

Data recovery kan volledig online plaatsvinden

Beveiligd

Uw data is volledig versleuteld met 256 bit encryptie

Veilig

Uw data veilig in onze datacenters in Nederland

Data recovery offline

Uw data kan ook aangeleverd worden op een externe data drager

FritsDrive - Uw online harde schijf

Online harde schijf
Na installatie van onze software zal ieder document, foto of ander bestand die u in de FritsDrive map plaatst direct en automatisch worden gekopieerd naar de online harde schijf van Frits. Op deze manier heeft u altijd een veilige backup in uw account in onze datacenters. U kunt er tevens voor kiezen om de software op meerdere PC's (Apple of Windows) te installeren, zodat alle PC's vrijwel direct beschikken over de laatste versie van de bestanden in uw FritsDrive.
Automatische backup
Iedere toevoeging, wijziging of verwijdering van of aan bestanden in de FritsDrive map op uw computer zal vrijwel direct worden synchroniseerd met uw account op de servers van Frits. U hoeft hier niets voor te doen en gaat geheel automatisch.
Dezelfde bestanden op meerdere computers
U kunt de FritsDrive software installeren op meerdere computers, zowel Windows als Apple. Op deze manier blijven uw documenten, foto's en andere bestanden op al uw computers synchroon en heeft u een backup op onze servers staan.
Vergelijkbaar met concurrenten
De werking van FritsDrive is vergelijkbaar met die van onze concurrenten als Google Drive, Microsoft OneDrive en DropBox.
Makkelijk bestanden uitwisselen met derden
Door bestanden op uw FritsDrive te zetten kunt u deze ook delen met derden. Bij het delen van bestanden kunt u een publieke beperkt geldige link naar uw ontvangers sturen en zij downloaden deze bestanden dan eenvoudig vanaf onze servers. Dit werkt ook andersom, zodat u bestanden, via onze servers, van derden kan ontvangen. Deze komen optioneel direct in uw FritsDrive terecht.

Reseller

Waarom?

Frits biedt u de mogelijkheid om reseller te worden van de Frits Online Backup diensten. Voor u, als partner van Frits, is er geen enkel omkijken naar de facturering, ondersteuning en werking van de Online Backup dienst. Frits zal dit voor haar rekening nemen, zodat u zich met uw eigen core business bezig kan houden en toch een interessante fee kunt verdienen. De software is immers zeer eenvoudig te installeren en eenvoudig in gebruik.

Support

En mocht u advies of andere hulp van ons nodig hebben bij de advisering, verkoop of gebruik van de Online Backup dienst aan uw klanten, dan helpen wij u graag. Wij brengen graag een offerte op maat uit op het moment dat uw verzoek niet in een bestaand abonnement past.

Om gebruik te maken van uw account moet u eerst inloggen